Det er muligt at købe de fleste billeder til privat brug til meget rimelige priser. Dette billede har størrelsen 500 pixels og er egnet til f.eks. din hjemmeside eller facebook. Du kan også købe billederne i originalstørrelse, hvis du f.eks. vil printe eller lave egne fotoprodukter. Foto: Claus Birch.

Har du set et billede, som du gerne vil købe til privat brug, så er det selvfølgelig muligt – i de fleste tilfælde.

Nogle billeder kan være begrænset af eventuelle rettigheder, men de fleste sælger jeg med en “Personal Use” licens. Det betyder, at du køber retten til at bruge billederne i alle private sammenhænge, som f.eks. din profil på facebook, på din computer, hjemmeside,  selv printe eller få fremkaldt billedet på fotopapir.

Når du har fundet det billede du ønsker at bestille i fotoarkivet (benyt eventuelt søgefunktionen), så tryk på “Buy Image” og vælg “Personal Use”. Efter betaling vil du få tilsendt et link til det ønskede billede, der kan hentes direkte uden vandmærke og klar til brug. Betaling kan ske via Pay-Pal eller med betalingskort.

Billeder til privat brug sælges i 2 størrelser:

Lille / Small (længste side = 500 pixels). Størrelse eget til f.eks. Facebook-profiler eller hjemmesider, men ikke velegnet til print.

Original størrelse. Eget til f.eks. skrivebordsbaggrunde, print-selv, print hos fotoproducent.

Prisen på billeder til privat brug fremgår af det enkelt billede og vil være mellem 40,- og 150,-/stk incl. moms.

BEMÆRK. Billeder købt til privat brug må ikke anvendes til mediebrug eller kommercielt og må ikke videresælges eller videregives.