FC Helsingør fotosession, 24-07-2014
Jeg finder en baggrund der matcher spilledragten og sørger for den rigtige belysning.

For mange sportsklubber er den halvårlige fotosession noget der bare skal klares hurtigst muligt. Ofte før træning, med væggen i klubhuset som baggrund, uden de store overvejelser om opstilling og lys.

Det kan dog godt betale sig, at gøre lidt ekstra ud af billederne.

Meget tit vil det også være en præsentation af klubbens sponsorer og en sikker vej til professionelt materiale til de lokale medier.

Vanløse IF Fotosession, 26-08-2014
Det er også muligt at anvende en sponsorvæg – eller tilføje den efterfølgende i Photoshop!
Taastrup FC 3L-Ligahold, Spillerfotografering; 2. august 2013
En lys grå baggrund kan anvendes i de fleste sammenhænge.

Som regel tager fotograferingen af et helt hold ikke mere end 30 – 45 minutter.

Indenfor et par dage vil I modtage billederne digitalt, til fri anvendelse på jeres hjemmeside, til spillerne selv eller som PR-materiale.

Priseksempel (ex. moms):
Holdfoto og spillerfotos af op til 25 spillere & ledere. Behandling og beskæring i Photoshop. Levering i høj opløsning (minimum 2000 px) med 2 års DownloadService*. Kr. 950,-

Kørsel: 40 km á 3,70 kr/km. Kr. 148,-

Ialt kr. 1098,-

Kontakt mig gerne og få et helt uforbindende tilbud på netop din opgave.

Hvad er DownloadService?
I stedet for at fremsende de store billedfiler i en mail til én person, uploader jeg alle jeres billeder til en side på nettet. Herfra kan I downloade dem, efterhånden som de skal bruges og til den computer I ønsker. Billederne vil endda kunne downloades i forskellige størrelser, så de passer til f.eks. print eller internet m.m. I får et password der sikrer, at kun de personer I ønsker, kan få mulighed for at downloade billederne. Det betyder at flere forskellige personer i klubben frit kan hente billederne, så I slipper for at sende dem rundt i mails. Billederne opbevares i 2 år fra optagelsesdatoen, så I har samtidig en online-backup der altid vil være tilgængelig.