“Jeg tror på, at man ved at gøre sit bedste hver dag på en ærlig og ordentlig måde, skaber de stærkeste relationer og de bedste resultater”
ClausBirchDK er et enkeltmandsfirma, ejet af fotograf og journalist Claus Birch. Mine arbejdsområder er fotografi og artikler, ofte i kombination.

I snart tyve år har jeg på freelance basis leveret pressebilleder og artikler fra et bredt udsnit af sportsbegivenheder, lokalstof, erhverv og meget andet, til et stort udvalg af trykte og digitale medier.

Derudover har jeg som erhvervsfotograf stillet skarpt på mange forskellige industrier og leveret portrætter, miljøbilleder, packshots og eventfotos.

De bærende elementer i min forretning er meget simple: Kvalitet i det arbejde der leveres og overholdelse af de indgåede aftaler og deadlines.

Med central beliggenhed i Roskilde, dækker jeg naturligt Sjælland og Københavnsområdet, men tager naturligvis også opgaver i resten af landet eller udland.

Alle opgaver løses på freelancebasis efter forudgående aftale om omfang, leveringstid og pris. Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforbindende snak eller et tilbud.

Jeg er medlem af både Dansk Journalistforbund og Danske Sportsjournalister (DS). Derudover har jeg det internationale AIPS-kort, der udstedes af International Sports Press Association.

ClausBirchDK er momsregistreret med CVR-nummer 34112010